Category Archives: Others

Terdesak Sangat Ke?

           Kisah yang bakal aku ceritakan ni adalah untuk pengajaran kita semua. Dah lama aku nak tulis pasal tabiat meniru di dalam peperiksaan ni tapi tak tertulis dan hari ini barulah aku diberi kesempatan untuk berkongsi apa yang aku rasa.        Hari ini kan aku exam Public International Law, […]

Read More

Penantian Bakal Berakhir

Assalamu’alaikum           Takwim sesi 2012/2013 sudah pun keluar. Bermakna, bayangan masa hadapan aku dah semakin nampak dah. Aku dah nak masuk Tahun 5 dah. Tahun yang ditunggu-tunggu oleh semua orang sebabnya kami bakal menamatkan Ijazah. Uhhhh. Padahal final pun belum lagi berangan nak habis belajar ok. Em, siapa yang tak gembira […]

Read More